Kangoo Jumps International Fitness Festival în București World Trade Center București 19-20 octombrie 2013


Kangoo Jumps International Fitness Festival
în București World Trade Center
cu Prezentatori de renume mondial
București
19-20 octombrie 2013
Scopul evenimentului Kangoo Jumps International Fitness Festival consistă în promovarea și 

susținerea ideii și practicii unui stil de viață mai sănătos prin sport și petrecerea activă a timpului liber. Credem că organizarea unor astfel de evenimente cu prezentatori cunoscuți și îndrăgiți este de o importanță maximă acestea adresându-se unui segment larg al publicului de toate vârstele. Astfel evenimentul vizează participarea a mai mult de 1500 de iubitori ai diferitelor sporturi și activități de fitness, iar prin partenerii noștrii media mesajul nostru va ajunge și mai departe.

Oferim participanților noștri o varietate largă din care să aleagă activitatea lor preferată cum sunt Kangoo Jumps, Aerobic, Pilates, Zumba, Capoeira, Dance, Yoga, Tonifiere, Xtempo Dance, Tae-Bo, Kick Box, Iron Box, Chakaboom Dance, African Caribbean Dance,  Chi Flo Yoga, Port de Bras, Shape Reform etc. Convenția va găzdui și consultații și ore cu tematica sănătății și nutriției cu experți renumiți din domeniu, precum și o expoziție cu mai mult de 40 de standuri cu produse de sănăt

ate și fitness.

Evenimentul va avea loc în elegantul și modernul World Trade Centre din București în trei săli diferite echipate cu tehnică de ultimă oră de la scene la lumini și sonorizare, proiectoare, etc. Șicul Hotel Pullman oferă tot confortul și avantajele unei cazări de lux.
Suntem convinși că toți cei 1500 de participanți vor găsi orele și activitățile preferate în aceste două zile de distracție și sănătate!

Inscrieri si detalii aici :

sursa:Kangoo Jumps Romania 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s