Cosmin Contra si-a cerut scuze


În urma a ceea ce s-a întâmplat la finalul meciului pe care FC Petrolul l-a disputat la Mediaş, evenimente discutate foarte mult în aceste zile, antrenorul echipei ploieştene, Cosmin Contra, a ţinut să transmită un mesaj public prin intermediul siteului oficial al clubului nostru.

“Vreau să-mi cer scuze pentru ieşirea pe care am avut-o după finalul meciului de la Mediaş, în momentul în care arbitrul Cristian Balaj mi-a arătat cartonaşul roşu. Ştiu că reacţia mea a lăsat o imagine neplăcută şi regret cele întâmplate. Îmi cer scuze faţă de suporterii echipei noastre, faţă de ceilalţi antrenori şi faţă de toţi cei care s-au simţit lezaţi de gestul meu.

M-am născut în România, am jucat peste 70 de partide pentru echipa naţională, iar marea mea dorinţă este să reuşesc şi ca antrenor în fotbalul românesc şi să obţin performanţe aici. Vreau să câştig cât mai multe meciuri, dar, din păcate, s-a întâmplat ca în unele momente să nu pot face asta din diverse motive.

Sper ca lumea să mă analizeze, în primul rând, pentru lucrurile pozitive pe care le-am realizat şi pe care vreau să le realizez în continuare cu echipa pe care o pregătesc. Le mulţumesc tuturor pentru înţelegere!”, a fost mesajul lui Cosmin Contra.

http://www.fcpetrolul.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s