Concursul “Winmarkt Music Fever Contest” – cel mai disputat concurs de muzica al momentului, a ajuns la final si si-a desemnat castigatorii.


Concursul “Winmarkt Music Fever Contest” – cel mai disputat concurs de muzica al momentului, a ajuns la final si si-a desemnat castigatorii.

Sase concurenti s-au duelat pentru a obtine MARELE PREMIU precum si posibilitatea de a inregistra piesele lor in cadrul unui studio profesional de muzica. ANDY, LAURA BUCATARU, STRAVE SI ALECU, RADU IORDACHE, CONSTANTIN CALIN si trupa ASCD au fost cele sase voci care au ramas in finala si care au incercat sa convinga juriul ca vocea lor este cea care conteaza si merita sa fie auzita. Si au reusit…

Prestatiile lor deosebite au pus in dificultate juriul in desemnarea castigatorilor. Cele mai mici detalii au fost atent analizate, acestea fiind cele care au facut diferenta. 
In cele din urma, STRAVE SI ALECU au fost desemnati castigatorii MARELUI PREMIU in valoare de 1.000 lei, avand CELE MAI BUNE VOCI din concurs. Cu ei ne vom mai intalni si la urmatoarele evenimente organizate in Winmarkt, castigand si acest drept, pe langa premiul in bani. 
Cel de-al doilea premiu – CEA MAI PROMITATOARE VOCE – a fost acordat trupei ASDC, iar cel de-al treilea – lui ANDY, avand CEA MAI APRECIATA VOCE DE CATRE PUBLIC.
Si de aceasta data am asistat la o surpriza din partea juriului, acesta hotarand acordarea unui PREMIU DE POPULARITATE lui Constantin Calin. Acesta a primit sansa de a inregistra propriul sau album in studioul de muzica MKS7 PRODUCTION.

Spectacolul a fost intregit de prestatia dansatorilor trupei NEW STYLE CREW, cei care au demonstrat ca intre sport, muzica si dans este o armonie pe care ei o stapanesc foarte bine. LEITO SI BILA precum si alti concurenti ai recentului nostru concurs “Winmarkt Dance Contest” s-au alaturat acestora, realizand un adevarat show. 

Concursul s-a incheiat cu demonstratia de muzica “live”, de calitate, oferita de invitatul de onoare ANDREEA CREPCIA, finalista de la Megastar, impreuna cu trupa ZUM.

Concursul a debutat pe data de 23 august. S-au inscris in aceasta competitie peste 20 de concurenti care au trecut prin 3 faze preliminarii si o semifinala extrem de disputata. Cei 6 concurenti ramasi in finala au facut din concursul Winmarkt Music Fever Contest un veritabil show. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s