Andrei LEFTER, fost jucator la CSU ASESOFT, a fost gasit in stare de inconstienta pe strada


Momente triste pentru iubitorii baschetului din Sibiu și Ploiești. Tânărul Andrei Lefter, în vârstă de 23 de ani, a fost găsit marți în stare de inconștiență în apropiere de cantina și căminele studențești de pe Bulevardul Victoriei.


Imediat la fața locului au sosit medicii, dar acesta a fost internat în stare extrem de gravă la Spitalul Clinic Județean Sibiu. Jucătorul care ultima dată a evoluat la CSU Asesoft Ploiești se afla în vizită la Sibiu și acum se zbate între viață și moarte. ”Tânărul a fost adus în Urgență, iar acum este internat pe terapie intensivă în comă. Are șanse minime de supraviețuire”, au explicat surse din cadrul Spitalului Județean Sibiu Poliția a demarat o anchetă și a făcut cercetări la locul unde Andrei Lefter a fost găsit în comă. ”Nu sunt suspiciuni cu privire la vreo faptă cu violență săvârșită aspura lui. A fost găsit căzut în stare de inconștiență”, a explicat Luciana Balteș, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.

Inca de ieri, parintii lui Andrei se afla la spital, acolo unde se roaga pentru fiul lor. Andrei este in coma, neoperabil si netransportabil in acest moment. A trecut cu bine peste prima noapte, dar sansele raman foarte mici… Totusi ele exista si trebuie sa avem credinta! O rugaciune catre Cel de Sus vine din partea tuturor ploiestenilor care il cunosc pe Andrei, prietenilor, fostilor colegi, antrenorilor, conducatorilor si suporterilor… Doamne, ajuta-l!

Fostul component al grupărilor CSU Asesoft Ploiești și CSU Sibiu a fost găsit în stare de inconștiență în apropierea căminelor studențești de pe Victoriei (Sibiu). Lefter este internat la terapie intensivă în stare deosebit de gravă, iar șansele de supraviețuire sunt minime. Andrei este fiul fostului mare baschetbalist Nelu Lefter, campion cu Sibiul, fost jucator de nationala si component emblematic pentru inceputurile baschetului din Ploiesti. In sezonul trecut, baiatul sau cucerea medalia de bronz la U23 alaturi de CSU Asesoft Kaproni (foto, in centru, in tricou alb).

sursa: .csuasesoft.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s