” Sinaia Forever ” 2013


În perioada 27-29 septembrie 2013 se va desfăşura Festivalul ”Sinaia Forever ”. Succesul ediţiilor trecute ne motivează şi ne determină să nu renunţăm la demersul nostru de a promova cultura şi bunul gust.
Avem un brand, avem 19 ani de atitudine şi ne pregătim să întâmpinăm un număr foarte mare de participanţi, peste 50 000 înregistrat la ediţiile anterioare.
Vlad Oprea, Primarul oraşului Sinaia: “ Cu fiecare ediţie a festivalului văd cum România se schimbă. Am vrut să avem un eveniment care să treacă dincolo de clasicul concept de “zilele oraşului”, am vrut să fie un festival care să arate întregii ţări lucrurile de care suntem mândri, am vrut să ieşim din umbra micilor şi berii şi să vedem cum putem schimba ceva în viaţa fiecărui participant la festival. De la cel mai mic voluntar până la artiştii care ne încântă serile, există un lanţ al muncii şi contribuţiei. De la cel mai bun meştesugar până la cel care îi cumpără arta se formează un lanţ al respectului şi mândriei, aşa se fac schimbările! Acest festival trebuie trăit pentru a fi înteles. Vă aştept pe Via Sinaia!

“ – See more at: http://www.jurnalulph.ro/administratie/2227-sinaia-se-pregateste-de-sarbatoare.html#sthash.XZj5DCdy.DKb2H9KX.dpuf

 

sursa:jurnalulph.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s