Comunicat de presa Asociatia Ajuta Oamenii Prahova


In data de 28 septembrie 2013, ora 09.00, Asociatia Ajuta Oamenii Prahova in colaborare cu Let’s Do It, Romania! organizeaza o ampla campanie de ecologizare in padurea de la Paulesti. Ii invitam pe aceasta cale, pe toti cei carora le pasa de natura care ne sustine existenta, sa ni se alature in acest demers mai mult decat necesar. 

 

Asociatia Ajuta Oamenii Prahova recomanda sa avem respect fata de tot ceea ce ni s-a dat gratis, fata de pamant, ape, plante, paduri, munti, vai, dealuri, campii, diverse vietati, intr-un cuvant fata de Natura!

Asa ca, odata cu Ziua Mondiala a Curateniei, sarbatorita in fiecare an pe data de 28 septembrie, sa ne dam mana si sa spunem “NU” gunoaielor, indiferentei si autodistrugerii! Sa lasam macar pentru o zi grijile cotidiene la o parte si sa gandim, cu picioarele in apa rece, ca nu trebuie sa transformam planeta intr-un imens cos de gunoi! Inca nu e prea tarziu sa rupem burtiera de pet-uri a Pamantului, sa strivim insulele plutitoare de ambalaje si sticle de pe apele lumii, sa lasam norii sa planga atunci cand vor ei si nu cand vrem noi, sa lasam pasarile sa zboare nestingherite prin vazduh si pestii sa inoate departe de petele de poluare!

Ce ar fi daca fiecare om s-ar respecta pe sine respectand Natura?

 

Site oficial: http://www.ajutaoamenii.ro

 

Va multumim si va asteptam alaturi de noi, impreuna suntem mai puternici!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s