Conferință de presă Let’s Do It, Romania!


 

Conferință de presă Let’s Do It, Romania!

 

Let’s Do It, Romania! în județul Prahova organizează, în data de 25 septembrie 2013, la Casa Corpului Didactic – Str. Democrației 35, sala de consiliu – între orele 10-11, conferința de presă dedicată Zilei Naționale de Curățenie.

Echipa “Let`s Do It, Romania!” a dat startul înscrierilor pentru Marea Curățenie de pe 28 septembrie! Pentru cel de-al patrulea an consecutiv, românii se vor uni din nou pentru o cauză comună: curățarea mormanelor de deșeuri într-o singură zi!

Anul trecut, județul Prahova a câștigat locul 2 cu 94% elevi ca procent din numărul de voluntari, iar anul acesta ne propunem să fim pe primul loc cu peste 15 000 de voluntari. Doritorii au posibilitatea de a se înscrie fie online, utilizând site-ul oficial sau trimițând un e-mail, fie vizitând standul amplasat în centrul orașului Ploiești. Voluntarilor li se asigură coordonator local în zona în care sunt repartizați, cât și echipament necesar ecologizării, urmând ca la finalul evenimentului să fie premiați cu diplome și adeverințe.

Evenimentul este realizat în parteneriat cu insituțiile publice locale, companii și ONG-uri, cât și de mass-media locală.

„Let’s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială din România, care îşi propune curăţarea deşeurilor din arealele naturale într-o singură zi. În 2010, 2011 si 2012, în cele 3 ediţii organizate până în prezent, peste 650 000 de voluntari au participat în Ziua de Curăţenie Naţională, adunând peste 1.6 milioane de saci de deșeuri. “Let`s Do It, Romania!” face parte din iniţiativa globală Let`s Do It World!, alaturi de alte 96 de țări din întreaga lume, care vor organiza o zi de curățenie generală in 2013.

RSVP: 24 septembrie, orele 20.00, la adresa prahova@letsdoitromania.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s