“Soc” in lumea artistica din Prahova. Ploiesteanca Antonia Raisa se regaseste in cultul ” Illuminati “


foto:libertatea.ro

Sexy si frumoasa,cunoscuta artista din Prahova a dezvaluit pentru libertatea.ro ca se regaseste in cultul ” Illuminati “.
Cunoscutul MC ploiestean,Antonia Raisa , a participat, sâmbăta aceasta, la concursul ” Miss Universe Romania “, acolo artista din Ploiesti a interpretat single-ul ei de debut “Tourist”.

La sfârșitul piesei , Raisa , a aratat , unul din semnele , pe care cultul ” Illuminati” le răspândeste in intreaga lume .

” Am inceput sa ma documentez, din ce in ce mai mult, despre tot ce inseamna Illuminati. Am gasit, spre uimirea mea, ca fiind reprezentative atat semnele cat si “valorile” pe care acest cult le promoveaza. Consider ca ma reprezinta si nu ma feresc sa spun asta, absolut deloc. Ba chiar, imi doresc sa devin in promotor al acestei grupari si sa pot arata, celor din jur, ca a-ti dori sa fii mai presus de orice, sa obtii puterea ravnita, nu e reprezinta decat echivalentul ambitiei.”
“Impreuna cu dansatorii mei, vom purta, prin diverse moduri, insemnele Ilumminati, atat la concerte cat si-n emisiunile TV.” a declarat pentru stiriactuale.ro si Prahova zi de zi ,Antonia Raisa.

Reamintim ca nu este singurul artist roman care promoveaza mesajele subliminale ale cultului ” ” Illuminati “,Inna si Antonia fiind alti artisti banuiti ca promoveaza semnele acestui cult secret.

Advertisements

One thought on ““Soc” in lumea artistica din Prahova. Ploiesteanca Antonia Raisa se regaseste in cultul ” Illuminati “

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s