(Exclusiv pentru Prahova ) Interviu cu Kinga Sebestyen despre Festivalul International de fitness si Kangoo Jumps -Bucuresti 2013 (si nu numai…)


foto:www.kjfestival.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

”M-a pasionat întotdeauna fitnessul și mi-am creat o existență și un stil de viață conform acestei pasiuni pentru sănătate și elan și bucurie de viață” – ne dezvăluie Kinga Sebestyén, trainer coordonator și distribuitor Kangoo Jumps, lector al Federației Române ”Sportul pentru Toți„ cu zâmbetul și încrederea unei persoane care și-a găsit menire și rostul în viață și fericirea și succesul în profesie.

InfoPloiestiCity : De cât timp ești în lumea fitness-ului?

Kinga Sebestyen :
” De mai mult de două decenii, iar KJ a devenit pasiunea mea acum 5 ani. De atunci mi-am dedicat tot efortul și energia în a mă perfecționa în acest stil și în promovarea acestui sport.”

InfoPloiestiCity : Îți vezi și viitorul în Kangoo Jumps?

Kinga Sebestyen :
” Da!!! Sunt convinsă că datorită beneficiilor și avantajelor acestui stil de fitness, nu va fi o modă în trecere. Experiența mea din țară dar și din străinătate dovedește că tot mai mulți oameni sunt ”infectați” de acest sport și se alătură familiei Kangoo Jumps. Acest fapt se demonstrează și prin interesul mare pentru evenimentele noastre cum sunt maratoane, showuri și Festivalul Internațional de Fitness Kangoo Jumps pe care îl organizăm în București la ” Pullman World Trade Center ” pe data de 19 și 20 octombrie anul acesta. “

InfoPloiestiCity : Care este scopul acestui Festival?

Kinga Sebestyen :
” Festivalul este menit să promoveze nu numai un anumit stil de fitness cum este Kangoo Jumps, dar în primul rând ideea unui stil de viață sănătos și sportul în general ca exemplicând și promovând acele valori și concepte în care cred: sănătate, familie, toleranță, prietenie, spirit de echipă și bucuria de viață. Festivalul va fi și un eveniment pentur familii: copii sub 12 ani au intrare liberă și le oferim programe și activități pe toată durata Festivalului: în ” Children’s Corner” sub îndrumarea unor instructori și traineri specializați vor avea posibilitatea de a încerca Kangoo Jumps și de a învăța și exersa într-o atmosferă și într-un mod distractiv. “

InfoPloiestiCity : Vor fi numai ore de KJ?

Kinga Sebestyen :
” În cele două zile ale Festivalului participanții vor avea posibilitatea de a încerca și practica 14 stiluri de la Kangoo Jumps la Port de Bras, Pilates, X-Tempo, Bokwa, Steel Tonic, Zumba, Dance 4 Fun, Extreme Combat, Total workout with body weight, Dance, Extreme fitness with Kangoo Jumps boots, Belly Dance și Body Combat.
Suntem foarte bucuroși că am reușit să invităm pe cele două scene ale Festivalului prezenteri (n.r. instructori ) de renume și cu experiență internațională vastă care sunt experți în domeniile lor și vor oferi participanților o experiență de neuitat. Oferim câte ceva pentru toți, indiferent de vârstă sau de stilul de sport preferat. Organizăm și concursuri cu premii oferite de sponzorii noștri de la produse cosmetice la suplimente de nutriție, bilete de concert, chiar si ghete Kangoo: un concurs de ” Mr. și Mrs. Kangoo Jumps ” , precum și un concurs de coregrafii între echipe reprezentând diferitele țări participante, pe muzica lor populară în costume populare. Festivalul va găzdui și o expoziție unde așteptăm expozanți din diferite domenii ale sportului, sănătății, nutriției.
Decernarea premiilor va avea loc la festivitatea de închidere a Festivalului unde și câștigătorii celei de a 2-a etape a concursului ” Fat Burning by Kinga Sebestyén” vor fi nominalizați și își vor prelua premiile.”

InfoPloiestiCity :Cum se procedează pentru înscrieri?

Kinga Sebestyen :
” Împreună cu sponsorul nostru principal, Kangoo Jumps Head Office, am creat un site special pentru Festival: ( http://www.kjfestival.com.).
Toate înscrierile se efectuează pe acest site, inclusive cele pentru concursul de coreografii și workshopurile premergătoare Festivalului, unde persoanele interesate de a devenii instructori sau traineri KJ sau specialiși în Kangoo Discovery, programul special dedicat copiilor, își pot dobândii cunoștințele necesare și pot participa la examene pentru obținerea diplomelor.” .

InfoPloiestiCity : Se poate participa și la ora ta la Festival?

Kinga Sebestyen:
” Bine-nțeles. Vă aștept cu mult drag la ora mea specială de Fat Burning iar la încheierea Festivalului aș dori să avem un fitness party cu toți colegii mei antrenori pe scenă, o fiesta de fitness și bunăvoie. “

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s