Asociatia PROSWIMMING Ploiesti , are in proiect deschiderea primei scoli de natatie din Prahova.


 

 

 

 

 

 

 

Asociatia  PROSWIMMING Ploiesti , are in proiect deschiderea primei scoli de natatie din Prahova.

Aceasta scoala ,  isi va desfasura activitatea incepand cu 16 septembrie la Complexul Ana Maria Pop, situat la iesirea spre Buzau. Plusul pe care vrem sa il aducem este calitatea serviciilor prestate. Instructorii de inot din acest oras, sunt avizi dupa profit si uita care este esenta acestui sport : dezvoltarea copiilor atat din punct de vedere fizic, emotional, cat si mental. Scopul lor este sa aibe cat mai multi copii in apa, pentru ca automat profitul lor creste, insa nu mai pun accent pe calitate, ci din pacate pe cantitate. Asadar, se multumesc sa le puna copiilor aripioare, bastonase, l

abe etc. oferindu-le senzatia parintilor ca totul este in regula si ca banii dumnealor sunt pe maini bune.” Experienta cu copii cu varste cuprinse intre 3, respectiv 7 ani, mi-a demonstrat faptul ca se poate lucra in conditii optime intr-un timp nu indelungat, cu toate ca stim ca la aceasta varsta ei sunt foarte capriciosi. Aportul pe care il aduce fostul meu antrenor, Florescu Adrian, un foarte bun pedagog, este experienta vasta in acest domeniu, cu peste 35 de ani de activitate, atat ca sportiv cat si antrenor. Am sa iti dau un simplu exemplu : in perioada 1996-2005, dumnealui a avut 4 copii de perspectiva, printre care si eu. Toti mai devreme sau mai tarziu, am avut rezultate notabile la nivel national cat si international : titluri nationale, medalii de argint si bronz, recorduri nationale, clasari fruntase la nivel international. Ceea ce ne-am propus noi sa facem este sa promovam calitatea acestor servicii. Sunt ferm convins ca in timp vom reusi sa ne fidelizam clientii prin calitatea serviciilor si usor sa devenim un nume important pe scena natatiei ploiestene. Proiectul nostru nu se opreste la o simpla scoala de natatie, pasul urmator fiind infintarea unul club privat de inot, care sa se axeze pe performanta si pe descoperirea de noi valori . Din pacate in Ploiesti, natatia nu a mai produs niciun sportiv de perspectiva in ultimii ani. Ne dorim ca acest proiect sa aibe o rezonanta pe termen mediu si lung, tocmai pentru a incerca sa transformam placerea in performanta. Pasul final, este construirea unei baze sportive, care sa contina bazin de inot de dimensiuni semiolimpice, bazin pt initiere de baby, sauna, sala de forta etc. Tinta noastra sunt fondurile europene. Stiu ca suna prea curajos insa atunci cand ai un vis si un scop in viata merita sa lupti pana la sfarsit. Eu iubesc sportul, am trait in aceasta lume toata viata si vreau sa il cultiv si sa il promovez si pentru cei mici, cat si pentru parintii acestora.” a declarat pentru InfoPloiestiCity , Filimon Bogdan Teodor (instructor inot Asociatia Proswimming )

Advertisements

One thought on “Asociatia PROSWIMMING Ploiesti , are in proiect deschiderea primei scoli de natatie din Prahova.

  1. Sincera sunt surprinsa.Azi am descoperit acest articol,dar nu cred ca sunteti informat corect in privinta inotatorilor.Exista cativa copiii care sunt de perspectiva la inot.(sunt si de la CS Petrolul si de la SPL).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s