Au fost alesi finalistii la “Winmarkt Music Fever Contest”


Concursul “Winmarkt Music Fever Contest” si-a desemnat (n.r. vineri seara ) finalistii.

Cei zece semifinalisti au avut dificila misiune de a convinge juriul, dar si publicul ca intradevar merita sa ajunga in MAREA FINALA. Am asistat la un adevarat show oferit de concurentii care au venit acompaniati , si de aceasta data, de intrumente muzicale reusind sa uimeasca juriul cu prestatia lor deosebita.

Atat publicul cat si concurentii au fost placut surprinsi cand au aflat decizia juriului : au fost alesi 5 finalisti, in loc de 4 cum era preconizat. Al 6-lea finalist a fost ales, de aceasta data, de catre public in urma unui duel.

Un show spectaculos l-au asigurat dansatorii trupei NEW STYLE CREW, cei care au reusit sa extrazieze publicul cu momentele special pregatite.

Cei sase finalisti, care ne vor fi alaturi in finala de pe 27 septembrie sunt : STRAVE SI ALECU, ANDY, LAURA BUCATARU, CONSTANTIN CALIN, trupa ASCD si RADU IORDACHE.

Va asteptam la MAREA FINALA ,in Winmarkt Grand Center, sa va sustineti concurentul sau trupa favorita pentru castigarea unuia din cele trei premii : 1000 lei, 500 lei sau 300 lei. Veti asista la un adevarat show!

Ramaneti aproape de noi.

Super galerie foto : 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s