WINMARKT MUSIC FEVER CONTEST


WINMARKT MUSIC FEVER CONTEST

 

 

 

 

 

 

 

 

Preselectiile concursului “Winmarkt Music Fever Contest” s-au incheiat. 

Ii avem deja pe cei 10 semifinalisti care au reusit sa demostreze juriului ca au cea mai buna voce si ca merita sa ajunga in urmatoarea etapa. Acestia sunt: EUSEBIU TUDOROIU, CONSTANTIN CALIN, LAURA DRAGAN, STRAVE SI ALECU, DANI, RADU IORDACHE, LAURA BUCATARU, CATALIN DUMITRU, trupa ASDC si ANDY.

In cadrul celei de-a doua preselectii concurentii au surprins juriul dar si publicul cu prestatia lor deosebita, astfel incat am asistat la prima supriza a concursului: juriul a decis ca merita sa mearga in semifinala 4 concurenti si nu 3 cat era in mod normal preconizat. 
Concurentii celei de-a treia preselectii au venit acompaniati de instrumente muzicale ca violoncel sau chitara creand un adevarat show.

Vinerea aceasta, 13 septembrie, de la ora 17, va avea loc SEMIFINALA. Concurentii acestei etape se vor lupta pentru a ajunge in finala si castiga unul din premiile: 1000 lei, 500 lei sau 300 lei. De aceasta data juriul ii va alege pe primii patru finalisti, urmand ca al cincilea sa fie ales de catre public, in urma unui duel. Fii si tu alaturi de concurentul sau trupa ta favorita.

VOR AVEA NEVOIE, MAI MULT CA ORICAND, DE SUSTINEREA TA !

Vinerea aceasta se anunta un show incendiar ! Vei avea parte de numeroase surprinze, de muzica buna si de dansatori profesionisti. Asadar te asteptam in Winmarkt Grand Center, de la ora 17 !

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s