Iulian Badescu,primarul Ploiestiului, a semnat un super contract.


Ploiestenii care locuiesc in cartierul Mitica Apostol din Ploiesti pirmesc astazi cea mai buna veste. Vor avea gaze naturale. Primaria Ploiesti si Distrigaz au parafat astazi contractul prin care intreg cartierul Mitica Apostol va fi racordat la reteaua de gaze.

Iulian Badescu, primarul Municipiului Ploiesti, a declarat ca in cel mult un an de zile lucrarile vor fi finalizate. In plus, administratia locala a demarat discutiile si in ceea ce priveste racordarea cartierului la reteaua de canalizare si apa.

“Am semnat astazi contractul intre Primaria Municipiului Ploiesti si societatea Distrigaz cu privire la cartierul Mitica Apostol, asa ca in maximum un an de zile intreg cartierul va fi racordat la reteaua de gaze. Toate costurile sunt suportate de catre Distrigaz, Primaria Municipiului Ploiesti nu face altceva decat sa dea in adminsitrare si reteaua pe care noi o avem in acea zona. A fost o Hotarare de Consiliu Local in acest sens. Jumatate din cartierul Mitica Apostol care nu era racordata la reteaua Distrigaz urmeaza sa se bucure de gaze naturale. De altfel am discutat si cu societatea Apa Nova asa ca urmeaza si pe partea de canalizare si apa aceasta retea sa intre in lucru de anul viitor, in acest sens urmand sa incheiem un protocol cu societatea Apa Nova,” a precizat Badescu.

sursa:max-media.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s