Balkan Girls si Guvid lanseaza noul single „Hot”


Balkan Girls si Guvid lanseaza noul single „Hot”

Fetele de la Balkan Girls revin in prim plan cu un single nou lansat impreuna cu un videoclip incendiar. De aceasta data frumoasele blonde au ales o piesa in limba romana in colaborare cu rapperul Guvid.

Atat pentru Balkan Girls, care pana acum si-au obisnuit fanii cu piese de club, cat si pentru Guvid, care a abordat genul hip hop dintr-o perspectiva undergound, aceasta colaborare aduce un element de noutate care li se potriveste perfect!

Piesa se numeste „Hot” si are o poveste frecvent intalnita: un macho-man refuzat de fetele pe care crede ca le poate impresiona cu banii si fitele sale. Insa fetele au vrut mai mult si au adaugat un moment picant in videoclip alaturi de frumuselul macho care se imagineaza alaturi de ele.

Cel de-al doilea videoclip al trupei a fost filmat in centrul vechi al calpitalei la clubul Maraboo, o locatie superba, cocktailuri perfecte si atmosfera pe masura!

„La filmari a fost super distractie, parca se adunase gasca la un party in club. Nici nu am simtit cand a trecut timpul desi am stat mai bine de 12 ore pe tocuri.
Am avut oamenii potriviti la locul potrivit, o echipa care a stiut sa ne faca sa ne simtim confortabil si cu care am lucrat foarte bine” , a declarat Nicoleta.

„Suntem incantate de colaborarea cu Guvid, am lucrat impreuna la versurile piesei si ne reprezinta foarte bine pe fiecare dintre noi”, a adaugat Madalina.

Videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=bgk2vLA-0V8 
www.balkangirls.ro
www.facebook.com/balkangirls
www.attitudemusic.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s