Socant. Atacantul “lupilor galbeni” ,Younes Hamza,a fost batut de bodyguarzii lui Radu Mazare .


 

 

 

 

 

 

 

Fotbalistul Petrolului, Younes Hamza, a fost implicat luni într-un incident care a avut loc în staţiunea Mamaia, de pe Litoralul românesc. 

Atacantul se afla pe malul 

ării Negre pentru a se relaxa după meciul pe care echipa sa l-a susţinut duminică la Galaţi şi în care el a marcat un gol, dar distracţia i-a fost întreruptă chiar de omul văzut drept garantul acesteia, primarul Constanţei, Radu Mazăre. tunisian a mers pe malul M
Potrivit lui Hamza, edilul a început să-l înjure din senin, iar el i-a răspuns cu aceeaşi monedă. Imediat, gărzile de corp ale lui Mazăre au tăbărât pe Hamza cu pumnii şi i-au cauzat acestuia mai multe răni.
“Îmi voi căuta dreptate în justiţie. Nu este posibil aşa ceva, nu mi s-a mai întâmplat niciodată aşa ceva. Nu suntem animale. Sunt sigur că a fost Radu Mazăre. În acest moment am un ochi vânăt, nu pot vedea cu el. Dacă nu îmi voi găsi dreptatea, voi pleca din România. Martorul meu este Ben Youssef, de la Astra, care a venit şi el în locul unde s-a produs altercaţia”, a spus Hamza la DigiSport.
“Nu văd de ce să fie o problemă din punct de vedere fotbalistic această altercaţie în care a fost implicat Hamza. O să vedem care este starea lui şi dacă poate juca până sâmbătă”, a spus şi antrenorul Petrolului, Cosmin Contra.

Continuare 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s