Un administrator din Ploiesti isi bate joc de locatarii unui bloc din cartierul Vest


 

 

 

 

 

 

 

Alina Ulesteanu este fata domnului Andrei Stefan si este urmasa dansului ,devenind proprietar ,dup a   ce domnul Andrei a plecat din bloc acum in jur de 10 ani.

Alina are probleme cu administratorul  blocului in care locuieste.

Alina locuieste in blocul 117 A de pe Aleea Godeanu(zona Penny Market)

Aceasta a dorit ,marti seara ( 30 iulie ) sa-si renoveze  dormitorul, cu aceasta ocazie a avut intentia sa-si schimbe caloriferul , in acest timp un robinet s-a stricat si…Alina s-a trezit ca i-a fost inundata casa ,instantaneu, fiind apa pe coloana.

la 9:30 seara a vrut sa anunte administratorul (n.r.administratorul se numeste Badea si este femeie ) …acesta nu a rapspuns , atunci Alina a  facut o  improvizatie san u-si inunde vecinii.

A  doua zi,Alina i-a zis problema “doamnei” administrator ( Badea ) … raspunsul acesteia a fostuimitor si ironic ,in acelasi timp

” Nu vreau sa chem pe nimeni sa iti goleasca coloana…cheama-i pe cei  de la Dalkia si plateste ” …

Cat tupeu pe “doamna”.

…In  logica ei schimbarea un robinet ,locatarul trebuie sa plateasca  golirea colaonei , acest lucru costandu-l in jur de 300 lei !?!

Dupa discutia cu doamna administrator,Alina a sunat la Primaria Ploiesti , de la primarie a primit conirmarea ca este obligatia administratorului…

Continuand cu un tupeu fantastic,doamna administrator a negat acest lucru,uitand ca este platita din banii locatarilor si obligatia ei este de a raspunde pentru eventualele probleme ale locatarilor.

Dupa acest lucru ,Alina i-a zis ca o sa-i faca reclamatie la Primarie ,( administratorul blocului demisionand de curand din Uniunea Asociatiilor de Proprietari pentru a face ce vrea “muschii” dansei) , dupa cateva minute de scandal si  aparut la presedintele blocului, Draguta Grancea (aceasta doamna facea campanie electorala lui Andrei Volosevici in 2012 !?! ) .

“Doamna” Grancea cu acelasi tupeu i-a zis Alinei

“ Nu este necesar sa fac nici o reclamatie ca tot trebuie sa faci  golirea de coloana si sa platesti.”

Din necunostinta de cauza ,ii reamint “doamnei” administrator Badea si “doamnei” presedinte  Draguta Grancea ,ca in astfel de cazuri,administratia blocului trebuie sa plateasca ,de accea exista un fond de reparatii si un fond de rulment.

Din fericire pentru Alina,ieri dimineata (n.r. sambata 3 august a.c.),adminstratorul a reusit sa-I schimbe robinetul,dar cu acelasi tupeu fantastic si ironic i-a raspuns …” Te asigur ca in toamna vei primi factura pe numele tau”…

Nu numai Alina Ulesteanu se plange ca plateste facturi imense ,se plang si ceilalti locatari …

Acestia se plang ca in fiecare luna,administratorul schimba vreo coloana sau vreun robinet… costul acestor lucrari fiind cuprins intre 1200  si 1300 de lei (doar manopera ). Sume exorbitante ,mai ales ca in blocul respectiv ,majoritatea sunt locatari pensionari,din 44 de aprtamente,doar 8 sunt cele in care locuiesc familii tinere.

Sa fie cheltuiala mai mare ,spre disperarea locatarilor,numai revizile facute  la subsol au costat 2000 lei …

Intr-un final,problema Alinei a fost rezolvata ,dar dupa certuri mari si amenintari.

Probabil,doamna administrator a facut tot “circul” asta,ca pe o razbunare,

In urma cu doi ani  ,Alina a avut restante la intretinere , in cuantum de  4-500 lei pe luna  ,atunci  “doamna” Badea refuza  plata partiala  ( 200-300 lei),desi Alina atatea bani avea .

Din fericire Alina a reusit in doar doua luni sa-si plateasca suma restanta,achitand o suma in valoare aproximativa de 2900 lei.

Bine-nteles,la aceasta suma ,doamna administrator Badea,”suparata” si “deranjata” de Alina,i-a zis ca a facut rost de atatia bani din alte surse si din lucruri neortodoxe.

Dupa toate aceste intamplari ,Alina este hotarata sa mearga mai departe si va continua acest demers ,pana atunci cand doamna administrator va plati cu functia.

Va urma…

P.S. POTRIVIT AlinEI  Ulesteanu ,locatar al blocului 117 A care ne-a trimis un e-mail privind problemele care le are cu doamna administrator al blocului respectiv.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s