Derby de Europa (League) la Ploiesti. Petrolul-Pandurii


Stadionul „Ilie Oană” va găzdui, în această seara, primul meci de pe teren propriu al „lupilor” din această ediţie de campionat. FC Petrolul va primi vizita Pandurilor Tg. Jiu, într-o confruntare în care se vor afla faţă în faţă două dintre reprezentantele Ligii I în actuala stagiune a competiţiilor continentale. Întâlnirea va începe la ora 20.45.
Revelaţiile stagiunii precedente, Petrolul şi Pandurii au luat un start promiţător şi în actualul sezon. Ambele au câştigat în etapa inaugurală a Ligii I, „lupii” pe terenul lui „U” Cluj, iar gorjenii acasă, în faţa celor de la FC Braşov, la fel cum amândouă echipele au trecut fără emoţii de turul doi preliminar al Europa League. Astfel, sunt toate premisele ca meciul din această seară să poată fi considerat drept un derbi, cu atât mai mult cu cât se vor afla faţă în faţă două combatante recunoscute pentru forţa lor ofensivă.
Reveniţi în ţară vineri dimineaţă, după expediţia din Insulele Feroe, petroliştii au început, de sâmbătă, pregătirile pentru acest joc, iar de ieri au intrat în cantonament. În efectivul lui Cosmin Contra nu există indisponibilităţi, tehnicianul putând miza şi pe jucătorii care s-au alăturat „galben-albaştrilor” în ultima perioadă.
Partida dintre FC Petrolul Ploieşti şi Pandurii Tg. Jiu va începe la ora 20.45 şi va fi condusă de către o brigadă ce îl va avea la centru pe Istvan Kovacs (Carei), ajutat de la cele două linii de Miclos Nagy (Cluj Napoca) şi Octavian Şovre (Oradea). Arbitru de rezervă va fi Cătălin Popa (Piteşti), iar ca observatori au fost delegaţi Cornel Sorescu (Piteşti, pentru arbitraj), respectiv Olimpiodor Antonescu şi Cătălin Ciubotă, ambii din Bucureşti, pentru organizare.
Pentru a fi evitată aglomeraţia la porţile de acces ale stadionului, organizatorii le recomandă spectatorilor să-şi ia masurile necesare pentru a ajunge din timp la arena “Ilie Oană”.

www.fcpetrolul.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s