EXCLUSIV INFOPLOIESTICITY ( Detalii exclusive despre Ioana si Lenna in vacanta din Austria)


Detalii exclusive despre Ioana si Lenna in vacanta din Austria

Piesa fetelor YO & LE este deja hit in “Orasul lui Mozart”!

Prezentatoarele emisiunii “Ioana si Lenna Show” de la 6TV au simtit nevoia de o mica vacanta. Pentru ca oricum Lenna avea niste probleme de rezolvat in tara unde ea locuieste, Austria, mai precis in orasul Salzburg unde s-a stabilit in urma cu 22 de ani, cele doua au decis sa plece intr-o excursie atipica, cu o masina de viteza, din Bucuresti pana in “Orasul lui Mozart”.

Cele doua vedete au imbinat placutul cu utilul, pentru ca au vizitat diferite obiective turstice. Iata ce scria Ioana pe Facebook: “Azi a fost o zi plina! mic dejun copios si apoi plimbare prin oras… si in imprejurimi! ne-am distrat foarte tare! am mers la un fel de expozitie a avioanelor, motocicletelor si masinilor care au castigat competitii internatationale si au fost sponsorizate de un celebru energizant…., am fost pe munte, am urcat cu telecabina si am vazut toata Austria dar si un pic de Germania pentru ca acest munte din Salzburg este la granita intre cele doua tari, si la final am mancat strudele cu vanilie pe varf de munte.Absolut delicios!”

Se pare ca mica vacanta are legatura si cu proiectele muzicale ale fetelor. “In Salzburg sunt mai multe comunitati romanesti, si intr-unele discoteci de cateva saptamani de cand s-a lansat noua piesa “Ale Ale Ale” a celor doua fete, aceasta se asculta foarte des aici”, a declarat Ovidiu, un roman stabilit in Austria.

Galerie foto : 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s