2 ploiesteni erau sa moara intr-un put de 10 metri adancime


În data de 19.07.2013, ora 18:41, dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Şerban Cantacuzino” Prahova a fost anunţat că două persoane de sex masculin au coborât succesiv într-un puţ cu adâncimea de aproximativ 10 m pentru executarea unor lucrări de reparaţii specifice, dar nu au mai revenit la suprafaţă. Evenimentul s-a petrecut în Ploieşti, pe strada Mihai Bravu.

Primele informaţii obţinute de la apelanţi indicau faptul ca persoanele din interior nu dădeau semne de viata, fiind inconştienţi, posibil intoxicaţi.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenta Prahova a concentrat la locul evenimentului doua autospeciale cu echipaje specializate pentru salvarea de persoane, doua ambulante tip B2, grupa operativa si inspectorul sef.
După sosirea la locul intervenţiei si efectuarea recunoaşterii s-a constatat ca cele doua persoane se aflau la o adâncime de aproximativ 10 m in stare de inconştienta ca urmare a existentei unor infiltraţii de gaze toxice.

La locul evenimentului echipajele de salvare au scos la suprafata cele doua persoane inconştiente, acestea fiind preluate de echipajele SMURD pentru resuscitare, ulterior procedurilor specifice fiind transportate la UPU Ploieşti in viata.

sursa:max-media.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s