Octavian Tatomir a fost condus pe ultimul drum de catre fanii “lupilor galbeni”


A fost zi de doliu astăzi la Ploieşti. Octavian Tatomir, suporterul petrolist care a murit miercuri după-amiaza, după ce a căzut din trenul cu care mergea la Supercupa Romaniei, a fost înmormântat.

Sute de suporteri petrolişti l-au condus pe ultimul drum, într-un pelerinaj prin tot oraşul. După slujba de la biserică, unde a participat şi antrenorul Cosmin Contra, dar şi o parte dintre jucătorii echipei Petrolul, cortegiul a străbătut tot oraşul. Colegii tânărului de 34 de ani, de la Regia de Transport Public Ploieşti, au pus la dispozitia celor care au însotit cortegiul două autobuze. Acestea erau încarcate de coroane, iar pe tabela elecronică a unuia dintre ele, scria “Regrete eterne!”.
Cortegiul s-a oprit, în drumul spre cimitir, la stadionul Ilie Oană. Aproape 1.000 de persoane l-au aplaudat pe suporterul plecat prea devreme dintre ei. Fanii Petrolul i-au aprins lumânări lui Octavian, la poarta stadionului, iar pe un banner imens, negru, au scris: “Învingem durerea, nimic nu-i în eter. Sunt mii de petrolişti şi-n cer!”.
În acest timp, apropiaţii lui Octavian nu îşi exlică nici acum cum a fost posibilă o asemenea tragedie. “A făcut schimb de tură ca să plece la meciul cu Steaua. Mama lui i-a zis să nu se ducă. Dar el era un suporter adevărat. Nu rata nici un meci”, ne-a decalarat George Coman, un prieten al victimei.
Octavian Tatomir era divorţat de doi ani, are o fetiţă de 7 ani şi lucra ca şofer de autobuz la RATP Ploieşti.

sursa:www.libertatea.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s