Eveniment tragic pentru suporterii “lupilor galbeni” ,inaintea partidei cu Steaua din Supercupa Romaniei.Un petrolist a cazut din tren si a murit pe loc.


foto:rtv.net

Un suporter al formaţiei Petrolul Ploieşti, care se deplasa împreună cu galeria, pentru meciul de Supercupă, cu Steaua, a căzut din tren şi a murit.

Un suporter al formaţiei Petrolul Ploieşti, în vârstă de 25-30 de ani, şi-a pierdut viaţa miercuri după-amiază, în împrejurări încă neelucidate, pe drumul spre Bucureşti. El a căzut din trenul care aducea galeria “lupilor galbeni” la meciul de Supercupă, cu Steaua, iar echipajul SMURD sosit la faţa locului nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Mădălin Ipatie, directorul Servicului de Ambulanţă Prahova, a declarat pentru România TV: “La ora 17.36 s-a primit prin serviciul unic de urgenţă 112 un apel pentru o persoană de sex masculin, în vârstă de aproximativ 25-30 de ani, căzută din tren între gara Crivina şi Prahova. Este vorba de un pacient găsit decedat, cu un traumatism cranian acut deschis”.

Purtătorul de cuvânt al Clubului Petrolul Ploieşti, Ionuţ Pană, a declarat, citat de Mediafax, că garnitura feroviară respectivă este închiriată de Asociaţia Lupii Galbeni, care este asociaţia suporterilor echipei de fotbal.

Potrivit acestuia, clubul nu are nicio implicare privind acest transport.

În trenul respectiv se află aproximativ o mie de supoteri, dar şi poliţişti de Transporturi Feroviare.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Ploieşti, Adrian Oancea, a declarat pentru ProSport, pe marginea acestei tragedii: “Nu a fost niciun incident în tren. A fost un accident neprovocat. Victima a vrut să deschidă uşa şi a căzut”.

CFR Călători a dat următorul comunicat pe marginea acestui accident: “CFR Călători informează că în jurul orei 17.15, între localităţile Prahova şi Crivina, din judeţul Prahova, un pasager a căzut din trenul special comandat pentru transportul suporterilor echipei FC Petrolul Ploieşti de la staţia Ploieşti Sud la staţia Bucureşti Obor. Grupul de suporteri a fost însoţit pe parcursul călătoriei de către poliţişti şi jandarmi.
Semnalul de alarmă a fost tras de suporterii aflaţi în proximitate, iar după oprirea trenului, la faţa locului au ajuns echipe de la serviciile de ambulanţă, Poliţie şi Jandarmerie. Trenul era format din patru vagoane etajate, cu o capacitate suficientă pentru a transporta în condiţii optime pe cei aproximativ 500 de suporteri.

Trenul a ajuns în Gara Bucureşti Obor cu o întârziere de 43 de minute”.

sursa:rtv.net

P.S. DUMNEZEU SA-L IERTE SI SA-L ODIHNEASCA-N PACE !!!

Advertisements

3 thoughts on “Eveniment tragic pentru suporterii “lupilor galbeni” ,inaintea partidei cu Steaua din Supercupa Romaniei.Un petrolist a cazut din tren si a murit pe loc.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s