FC Petrolul Ploieşti – Zaria Lugansk 0-0 ( ultimul amical in Slovenia )


FC Petrolul şi-a încheiat,ieri  după-amiază, meciurile de pregătire pe care le-a avut programate în cantonamentul din Slovenia, cu o remiză fără gol, 0-0 în confruntarea cu formaţia ucraineană de primă ligă Zaria Lugansk.
 
La ultimul test din acest stagiu, Cosmin Contra a trimis pe teren o formulă de echipă oarecum inedită, în care s-au regăsit jucători care au evoluat mai puţin până acum, precum şi tinerii Ioan Neag (19 ani), Nini Popescu (19 ani) şi Adrian Ilie (18 ani). „Lupii” au rezistat cu brio până la pauză, chiar dacă, profitând de plusul de maturitate, ucrainenii au fost cei care s-au aflat la conducerea jocului în primele 45 de minute. Zaria a avut oportunităţile importante, prin nigerianul Lucky Idahor, cel care i-a anulat, practic, un gol coechipierului său Ignjatijević (25), împingând în plasă, din poziţie de ofsaid, un balon care oricum ar fi intrat în poartă, pentru ca tot el să rateze, un minut mai târziu, din poziţie de „unu la unu” cu Bornescu.
După pauză, jocul s-a echilibrat, lucru care avea să se simtă şi în raportul ocaziilor de gol. Geraldo (55 – lovitură de cap, din careu, peste transversală), Popescu (59 – şut de la 14 metri, mingea fiind deviată salvator de un fundaş, în corner), Neag (60 – reluare cu capul, de lângă bară, pe lângă poartă) şi Cristescu (70 – şut de la 8-9 metri, peste transversală) au irosit oportunităţile ploieştenilor, în vreme ce ucrainenii puteau înscrie cu 10 minute înainte de final, atunci când Bornescu s-a opus salvator, într-o primă fază, în faţa lui Ljubenović, iar Idahor a continuat faza cu un şut, de la 6 metri, peste transversală.
S-a terminat, astfel, 0-0, iar stagiul petroliştilor a luat sfârşit cu un bilanţ compus dintr-o victorie (4-1 cu Ludogorets Razgrad), trei remize (2-2 cu Lokomotiva Zagreb, 1-1 cu NK Maribor şi 0-0 cu Zaria Lugansk) şi două înfrângeri (0-1 cu Hajduk Split şi cu Partizan Belgrad). Delegaţia ploieşteană va reveni mâine, în cursul serii, din Slovenia, urmând să-şi continue pregătirile acasă în vederea meciului cu Steaua Bucureşti, din „Supercupa României”, programat să se desfăşoare miercuri, de la ora 20.45, pe „Arena Naţională” din Capitală.
 
FC Petrolul Ploieşti – Zaria Lugansk 0-0
FC Petrolul: Bornescu (81 Povilas) – Naziri (46 Achim), Neag, Geraldo (cpt) (73 Yamissi), Grecu (46 Guilherme) – Romario (73 Mustivar), de Lucas (64 Teixeira) – Ad. Ilie (68 Boudjemaa), Cristescu (73 Hoban), N. Popescu (73 Grozav) – Cristea (73 Younes). Antrenor: Cosmin Contra.
Zaria: Levchenko – Gordienko, Sunjic, V. Vernydub, Ignjatijevic – Chaykovski, Gristay, Ljubenovic, Khomchenovskiy – Danilo, Bilyi I. (20 Idahor). După pauză au mai jucat: Petryak, Malyshev, Lipartia, Yarmash, Bilyi II. Antrenor: Yuriy Verydub.

 

sursa:www.fcpetrolul.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s