FC Petrolul Ploieşti– Ludogorets Razgrad 4-1 ( amical )


“Lupii” şi-au turat motoarele în confruntarea cu campioana Bulgariei, Ludogorets Razgrad, pe care au învins-o de o manieră categorică, într-un joc disputat în localitatea austriacă Globasnitz. Ploieştenii s-au impus cu scorul de 4-1, golurile fiind semnate de către Boudjamaa, Grozav, Younes şi Guilherme.
Petrolul a obţinut prima victorie din cadrul stagiului din Slovenia, după cea mai bună prestaţie din meciurile disputate pe parcursul acestui cantonament. Trupa lui Cosmin Contra şi-a regăsit pofta de gol, făcând scor cu echipa care a cucerit titlul în Bulgaria în ultimele două sezoane, Ludogorets Razgrad.
Meciul a avut un debut intens, ocaziile de gol succedându-se rapid la cele două porţi.

Campioana Bulgariei avut prima şansă, atunci când Alexandrov a trimis, din 8 metri, putin alături, pentru ca, doar câteva zeci de secunde mai târziu, Grozav să fie extrem de aproape să profite de o degajare greşită a lui Chvorovic. Imediat a venit şi primul gol, după o pătrundere, pe stânga, a lui Younes, continuată cu o centrare în faţa porţii şi o reluare simplă a lui BOUDJEMAA (4). Ludogorets a fost aproape de egalare, dar Pecanha (10) s-a opus, în aceeaşi fază, la şuturile consecutive expediate de Ivanov şi Platini, pentru ca, la cealaltă poartă, GROZAV (12) să-l învingă pe Chvorovic, cu un şut de la 22 de metri, trimis în colţul din stânga portarului bulgar. Alexandrov (21) a redus din handicap, iar repriza s-a încheiat cu câte o ocazie de fiecare parte, Guilherme (41), respectiv Platini (42) trecând pe lângă gol.
Bulgarii au deschis partea secundă cu o bară, a lui Alexandrov (47), dar tot Petrolul a înscris, după un vole al lui YOUNES (55), de la 12 metri, la o lovitură liberă bătută, de pe dreapta, de către Boudjemaa. Trei minute mai târziu, Ivanov a trimis în butul din dreapta lui Pecanha, iar scorul final l-a parafat GUILHERME (85), cel care a trimis imparabil, dintr-o lovitură liberă executată de la 25 de metri, peste zid, în colţul din dreapta portarului.
“Lupii” au bifat, astfel, primul succes din această vară, bilanţul de până acum mai cuprinzând două remize, 1-1 cu campioana Sloveniei, NK Maribor, şi 2-2 cu vicecampioana Croaţiei, Lokomotiva Zagreb, şi două eşecuri, 0-1 atât cu Partizan Belgrad, campioana Serbiei, cât şi cu Hajduk Split, deţinătoarea Cupei Croaţiei. Joi, în ultimul test de la Maribor, FC Petrolul va întâlni formaţia ucraineană Zorya Lugantsk.
 
 FC Petrolul Ploieşti– Ludogorets Razgrad 4-1 (2-1)
Marcatori: Boudjemaa (4), Grozav (12), Younes (55), Guilherme (85)/Alexandrov (21).
FC Petrolul: Pecanha (85 Oprea) – Achim (82 Naziri), Hoban, Yamissi, Guilherme – Mustivar (cpt), de Lucas (62 Neag) – Boudjemaa, Younes, Grozav (87 N. Popescu) – Bokila (68 Ruben Ramos). Antrenor: Cosmin Contra.
Ludogorets: Chvorovic – Caicara, Barthe, Moţi, Vitinha – Zlatinski, Dyakov – Alexandrov, Espinho, Ivanov – Platini. Au mai jucat: Argilaski, Minev, Choko, Marem, Burgzorg, Bakalov, Kostadinov, I. Stoyanov. Antrenor: Ivaylo Petev.

http://www.fcpetrolul.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s