Ioana Popescu si Lenna Horvath “ataca” piata muzicala cu un super single de vara …” “ ALE, ALE, ALE!”


Ioana Popescu si Lenna Horvath, prezentatoarele emisiunii “ Ioana & Lenna Night Show” de la 6 TV, ( din fiecare vineri seara de la ora 23.00 – 1.00), au decis sa realizeze si un proiect muzical.

 Pentru ca mai aveau nevoie de inca o voce dar si de o dansatoare au cooptat-o chiar pe asistenta lor, Alicia Bonita, celebra dansatoare de striptease din Bucuresti, pentru a se alatura proiectului musical YO & LE – si la hitul verii 2013: “ ALE, ALE, ALE!”.

 Cele trei fete vor pleca in Grecia in cateva zile impreuna cu echipa lor ,pentru a filma  rubrica de Travel a postului de mai sus amintit, impreuna cu Dan Spataru JR,dar si videoclipul piesei ALE, ALE, ALE!.
 “Tot la Nicky – Ex Boombastic de la YAYA Production vom inregistra si cea de-a doua piesa, pentru ca deja avem cereri de concerte si desi putem canta si live, as vrea sa avem si piese facute” a spus Lenna. “Eu am peste 20 de piese realizate de-a lungul timpului, alaturi de artisti precum Paul (ex Gaz pe Foc), Kartel, DJ ICSU, Alina, Catalin Lungu, Cree-sty, Razvan de la Pitesti etc), dar nu le mai folosesc pe acestea in concerte. Noul proiect cu Lenna va contine muzica frumoasa, buna si care sa placa tuturor. Multumesc celor care au vizualizat piesa noastra!”a declarat Ioana Popescu.
ALE, ALE, ALE! are deja un record de vizualizari (pentru ca dupa nici 5 zile are aproape 6000 de vizualizari, si numarul lor tot creste), si conform presei centrale ar putea fi unul din hit-urile verii.
Piesa o puteti asculta aici :
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s