Natalia are nevoie de ajutorul prahovenilor pentru a-si indeplini visul !!!


 Natalia Colesnic,este o tânără ambițioasă de 28 de ani,din Republica Moldova  care era foarte aproape de îndeplinirea marele vis: acela de a aduce sportul Kangoo Jumps și în Moldova.
Cu cîteva zile înainte de inaugurarea clubului de sport, a aflat că trebuie să fie operată urgent de o tumoare la creier.
Starea Nataliei s-a agravat în ultimile două zile şi ea are nevoie de bani, indiferent de locul unde va decide să se opereze. Toate resursele financiare cîştigate de tânără peste hotare, au fost investite anterior în ghetele pentru Kangoo.
Cu regret, tînăra a intrat in urma cu cateva  în convulsii şi necesită un tratament de urgenţă. Rudele şi părinţii nu au posibilitatea să colecteze toţi banii necesari nici pentru operaţie, nici pentru îngrijirile ulterioare.
Natalia este o tînără care de ani buni s-a întreţinut din propriile resurse financiare, lucrând peste hotarele ţării. Azi ea nu mai poate lucra, nu se poate întreţine şi de aceea, vine cu un apel la voi, pentru a se pune pe picioare şi a-şi dezvolta propria afacere, cea la care visează – Kangoo Jumps în Moldova.

Prahovenii o pot ajuta achizitionand costume si echipament de fitness de la Kangoo Jumps Romania.
Detalii pe : http://www.kangooclub.ro/index.php?menu=sa-ajutam-pe-natalia

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s