28 de soferi, prinsi bauti la volan in doar trei ore


Poliţiştii prahoveni au continuat acţiunile organizate la nivelul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente de circulaţie.
Activităţile au fost extinse la nivelul întregului judeţ, iar poliţiştii au acţionat în principal pentru depistarea conducătorilor auto care se deplasează cu autoturisme pe drumurile publice după ce au consumat băuturi alcoolice.
Astfel, în această dimineaţă, poliţiştii au organizat o acţiune fulger.
În numai 3 ore, efectivele angrenate în activităţi au ridicat în vederea suspendării 28 de premise de conducere numai pentru conducerea unor autovehicule de către persoane care au consumat băuturi alcoolice.
Oamenii legii nu s-au lăsat mai prejos nici ieri, când au fost aplicate 114 sancţiuni contravenţionale.Totodată, au fost retrase 2 de certificate de înmatriculare şi au fost reţinute 12 permise de conducere.
Acţiuni de acest gen au avut loc şi marţi, când lucrători din cadrul Serviciului Rutier împreună cu reprezentanţii R.A.R. Prahova au organizat si executat acţiuni gen filtru.
În urma activităţilor de control, marţi au fost aplicate 35 de sancţiuni  contravenţionale pentru abateri constatate la regimul circulaţiei rutiere.

sursa:max-media.ro
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s