Doi tineri din comuna Ariceştii Rahtivani au fost arestaţi


Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase, în cooperare cu lucrători din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 7 Cocorăştii Colţ au efectuat ieri cu sprijinul luptătorilor S.I.R. trei percheziţii la domiciliile unor persoane suspectate că deţin fără drept la domiciliu o armă.
Activităţile de cercetare au fost efectuate sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti.
Cu această ocazie au fost identificate şi ridicate în vederea cercetărilor, mai multe bunuri provenite din săvârşirea de infracţiuni care fac obiectul mai multor dosare penale cu A.N., precum şi o armă neletală.
Arma era deţinută la domiciliu de unul dintre suspecţi şi a fost folosită de aceştia în ziua de 16.07.2012, împotriva unui minor în vârstă de 17 ani care se deplasa pe stradă, pentru a-l determina să le dea un pachet de ţigări.
Totodată, prin extinderea cercetărilor, la domiciliile suspecţilor au fost găsite mai multe bunuri susceptibile a proveni din comiterea de infracţiuni care fac obiectul unor cercetări efectuate de Secţia de Poliţie Rurală nr. 7 Cocorăştii Colţ (obiecte artizanale, bibelouri, pături,etc) .
Doi dintre suspecţi, respectiv M. Cristian, de 21 de ani şi L. Cătălin, de 19 ani, ambii din comuna Ariceştii Rahtivani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ”tentativă la tâlhărie”, şi “furt calificat,, .
Astăzi, ei au fost prezentaţi instanţei de judecată, pe numele lor fiind emise mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.
Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.sursa:ploiestiri.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s